Mål- och policydokument

ÖVERKALIX RIDKLUBB
MÅL- OCH POLICYDOKUMENT

Värdegrund/policy
Överkalix Ridklubb ska vara en demokratisk organisation där det är fritt att uttrycka sina åsikter för att tillsammans skapa en miljö där alla känner sig välkomna, trygga och sedda. Överkalix Ridklubb vill genom sina aktiviteter levandegöra ”Ridsporten Vill” och all verksamhet sker enligt Svenska Ridsportförbundets riktlinjer. Till föreningen ska alla känna sig välkomna och målet är att verksamheten ska kännas trygg, inspirerande och utvecklande för alla. Hästen ska värnas med kunnande, kärlek och omsorg.

Vision
Vår vision är att vara en förening där alla hästintresserade i vår kommun ska känna sig välkomna att mötas oavsett hästsportgren. All vår verksamhet ska genomsyras av öppenhet och glädje. Tillsammans utvecklar vi hästsporten i Överkalix.

Överkalix ridklubb ska
ha ett levande och föränderligt målarbete
ha en aktiv ungdomssektion
ha en kontinuerligt god ekonomi
ha en verksamhet som utgår från medlemmarnas önskemål och behov
årligen eller vid behov se över och uppdatera föreningens mål
anordna en tävling högre än klubbtävling
varje år
arbeta utifrån den årliga verksamhetsplanen

Strävansmål
Ständigt engagemang och medvetet arbete för att öka intresset hos våra medlemmar och därigenom utveckla föreningen.

Uppdaterad: 20 MAR 2018 01:45 Skribent: Agneta Eriksson